Galleria 5:n näyttelyhaku

KOHTI MAKSUTONTA GALLERIAA

Galleria 5 alentaa näyttelymaksuja – haku keväälle 2020 on alkanut!

Galleria 5 on Oulun Taiteilijaseuran ylläpitämä taidegalleria Oulun ydinkeskustassa. Vuoden 2020 näyttelymaksuja on alennettu Taiteen edistämiskeskukselta saadun lisätuen ansiosta. Hakuaika kevätkaudelle 2020 (tammi-kesäkuu) päättyy 31.3.2019.

Galleria 5 sijaitsee viehättävässä keltaisessa puutalossa, kulttuuritalo Valveen kupeessa. Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Ikkunat on pimennettävissä rullaverhoin. Galleriassa on laadukkaat LED-valot. Näyttelyt ovat avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyillekin.

Alennettu näyttelymaksu galleriapalveluista on 800 € / 3 viikkoa ja 1000 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat vuokrasta 20 % alennuksen. Hintaan sisältyy mm. tilat ja niiden ylläpito, markkinointia ja tiedotusta, näyttelyn valvonta ja teosten myynti, asiakaspalvelu ja yleisöesittelyt. Gallerian nettisivuilla on myyntikokoelma, jossa teokset ovat esillä näyttelyn ajan ja taiteilijan halutessa myynnissä myös näyttelyn päätyttyä. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + Alv 24% (yhteensä 31% myyntihinnasta).

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä: 
* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
* 5 kpl valokuvia/tulosteita 
* Ansioluettelo.
* Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4vko)

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset 31.3.2019 mennessä osoitteeseen: galleria5nayttelyhaku [ät] gmail.com.
Näyttelyt valitsee Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n näyttelytoimikunta.

Lisää tietoja galleriasta (mm. sisäkuvia ja pohjapiirros): http://galleria5.artoulu.fi/
sekä Facebookissa: https://www.facebook.com/Galleria5Oulu/

Tervetuloa pitämään näyttelysi meillä!