Galleria 5:n näyttelyhaku

Galleria 5:n näyttelyhaku

Galleria 5 on Oulun Taiteilijaseuran ylläpitämä taidegalleria Oulun ydinkeskustassa. Seuraava hakuaika kevätkaudelle 2022 (tammi-heinäkuu) päättyy 31.3.2021. 

Galleria 5 sijaitsee viehättävässä keltaisessa puutalossa, kulttuuritalo Valveen kupeessa. Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Ikkunat on pimennettävissä rullaverhoin. Galleriassa on laadukkaat LED-valot. Huom: Valaistus on uusittu sisäkuvien oton jälkeen.

Näyttelyt ovat avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyillekin.

Näyttelymaksu galleriapalveluista on 800 € / 3 viikkoa ja 1000 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat maksusta 20 % alennuksen. Näyttelymaksua on alennettu Taiteen edistämiskeskukselta saadun lisätuen ansiosta. Hintaan sisältyy mm. tilat ja niiden ylläpito, valaistuksen rakentaminen, markkinointia ja tiedotusta taiteilijan laatiman aineiston pohjalta, näyttelyn valvonta ja teosten myynti, asiakaspalvelu ja yleisöesittelyt.  Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + Alv 24% (yhteensä 31% myyntihinnasta).

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä: 
* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
* 5 kpl valokuvia/tulosteita 
* Ansioluettelo.
* Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4vko)

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset 31.3.2021 mennessä osoitteeseen: galleria5nayttelyhaku [ät] gmail.com.
Näyttelyt valitsee Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n näyttelytoimikunta.

Galleria 5 Facebookissa: https://www.facebook.com/Galleria5Oulu/

Tervetuloa pitämään näyttelysi meillä!

Tutustu sisäkuviin ja pohjapiirrokseen alla. Huom: Sisäkuvista poiketen tilassa ei ole henkilökunnan työpistettä. Sen takana oleva seinä on siis täysin vapaa ja käytettävissä.