Galleria 5:n näyttelyhaku

Tervetuloa pitämään näyttelysi meillä!

Galleria 5 sijaitsee Oulun ydinkeskustassa viehättävässä keltaisessa puutalossa, kulttuuritalo Valveen kupeessa. Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Yksi tiloista on pimennettävissä. Galleriaan on investoitu hiljattain laadukkaat LED-valot. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyillekin.

Galleria on avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Galleriaa ylläpitää Oulun Taiteilijaseura -63 ry.

Näyttelyvuokra on 1200 € / 3 viikkoa ja 1600 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat vuokrasta 20 % alennuksen. Hintaan sisältyy mm. markkinointia ja tiedotusta, näyttelyn valvonta, asiakaspalvelu ja yleisöesittelyt. Gallerian nettisivuilla on myyntikokoelma, jossa teokset ovat esillä näyttelyn ajan ja taiteilijan halutessa myynnissä myös näyttelyn päätyttyä. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + Alv 24% (yhteensä 31% myyntihinnasta).

Hakuaika syyskauden 2019 näyttelyille on syyskuussa 2018. Mahdollisia vapautuneita aikoja voi tiedustella pitkin vuotta.
 

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä: 

* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
5 kpl valokuvatiedostoja/tulosteita 
Ansioluettelo.
* Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4vko)

Videoteokset pyydetään toimittamaan CD- tai DVD-muodossa. Mikäli hakija haluaa postitse lähettämänsä materiaalin takaisin, tulee hakemukseen liittää palautuskuori riittävin postimerkein varustettuna.

Näyttelyvalinnat tekevät Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n näyttelytoimikunta.

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset osoitteeseen:
galleria5nayttelyhaku [ät] gmail.com TAI Galleria 5/Näyttelytoimikunta, PL 42, 90015 Oulun kaupunki

Katso myös gallerian pohjapiirros. Kuvista poiketen galleriassa ei ole gallerianhoitajan työpistettä. Myös valaistus on uusittu kuvienoton jälkeen.

Taiteilijapalaute 2017: "Kiitos aivan parhaasta galleriatoiminnasta, mitä olen kokenut noin kolmeenkymmeneen vuoteen!"