Galleria 5:n näyttelyhaku

Galleria 5:n näyttelyhaku vuodelle 2021

Galleria 5 on Oulun Taiteilijaseuran ylläpitämä taidegalleria Oulun ydinkeskustassa. Hakuaika kevätkaudelle 2021 (tammi-heinäkuu) päättyy 31.3.2020. Vuoden 2021 näyttelymaksut säilyvät alennettuina, mikäli Taiteen edistämiskeskukselta saatu avustus säilyy nykyisellään. 

Galleria 5 sijaitsee viehättävässä keltaisessa puutalossa, kulttuuritalo Valveen kupeessa. Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Ikkunat on pimennettävissä rullaverhoin. Galleriassa on laadukkaat LED-valot. Huom: Valaistus on uusittu sisäkuvien oton jälkeen.

Näyttelyt ovat avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyillekin.

Alennettu näyttelymaksu galleriapalveluista on 800 € / 3 viikkoa ja 1000 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat maksusta 20 % alennuksen. Hintaan sisältyy mm. tilat ja niiden ylläpito, markkinointia ja tiedotusta taiteilijan laatiman aineiston pohjalta, näyttelyn valvonta ja teosten myynti, asiakaspalvelu ja yleisöesittelyt. Gallerian nettisivuilla on myyntikokoelma, jossa teokset ovat esillä näyttelyn ajan ja taiteilijan halutessa myynnissä myös näyttelyn päätyttyä. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + Alv 24% (yhteensä 31% myyntihinnasta).

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä: 
* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
* 5 kpl valokuvia/tulosteita 
* Ansioluettelo.
* Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4vko)

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset 1.-31.3.2020 osoitteeseen: galleria5nayttelyhaku [ät] gmail.com.
Näyttelyt valitsee Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n näyttelytoimikunta.

Galleria 5 Facebookissa: https://www.facebook.com/Galleria5Oulu/

Tervetuloa pitämään näyttelysi meillä!

Tutustu sisäkuviin ja pohjapiirrokseen alla. Huom: Sisäkuvista poiketen tilassa ei ole henkilökunnan työpistettä. Sen takana oleva seinä on siis täysin vapaa ja käytettävissä.