Galleria 5:n näyttelyhaku

Galleria 5:den näyttelyhaku kesä- ja syyskaudelle 2019 on alkanut. Vapaana myös peruutusaika helmikuulle.

Galleria 5 sijaitsee Oulun ydinkeskustassa viehättävässä keltaisessa puutalossa, kulttuuritalo Valveen kupeessa. Näyttelytila on 62 m² kokoinen ja muodostuu kolmesta huoneesta. Seinäpinnat ovat valkoiset ja lattia harmaata linoleumia. Huonekorkeus on keskimäärin 2 metriä 80 cm. Ikkunoihin asennetaan lähiaikoina pimennysrullaverhot. Galleriassa on laadukkaat LED-valot. Galleria 5 tarjoaa hyvät puitteet niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyillekin.

Galleria on avoinna yleisölle ke-pe klo 12-18 ja la-su 12-16. Paikalla on aina asiantuntevaa henkilökuntaa. Galleriaa ylläpitää Oulun Taiteilijaseura -63 ry.

Näyttelymaksu galleriapalveluista on 1200 € / 3 viikkoa ja 1600 € / 4 viikkoa. Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenet saavat maksusta 20 % alennuksen. Hintaan sisältyy mm. tilat ja niiden ylläpito, markkinointia ja tiedotusta, näyttelyn valvonta ja teosten myynti, asiakaspalvelu ja yleisöesittelyt. Gallerian nettisivuilla on myyntikokoelma, jossa teokset ovat esillä näyttelyn ajan ja taiteilijan halutessa myynnissä myös näyttelyn päätyttyä. Myydyistä teoksista Galleria 5 perii 25 % myyntiprovision + Alv 24% (yhteensä 31% myyntihinnasta).

Hakuaika kesä- ja syyskauden 2019 näyttelyille päättyy 30.9.2018. Helmikuun peruutusaika 6.-24.2.2019 on mahdollista täyttää myös aikaisemmin. Mahdollisia vapautuneita aikoja voi tiedustella pitkin vuotta.
 

Vapaamuotoiseen hakemukseen on sisällytettävä: 

* Kirjallinen kuvaus näyttelysuunnitelmasta
5 kpl valokuvatiedostoja/tulosteita 
Ansioluettelo.
* Toive näyttelyn ajankohdasta ja kesto (3 vai 4vko)

Mikäli hakija haluaa postitse lähettämänsä materiaalin takaisin, tulee hakemukseen liittää palautuskuori riittävin postimerkein varustettuna.

Näyttelyvalinnat tekee Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n näyttelytoimikunta.

Pyydämme lähettämään näyttelyhakemukset osoitteeseen:
galleria5nayttelyhaku [ät] gmail.com TAI Galleria 5/Näyttelytoimikunta, PL 42, 90015 Oulun kaupunki

Katso myös gallerian pohjapiirros. Kuvista poiketen galleriassa ei ole gallerianhoitajan työpistettä. Myös valaistus on uusittu kuvienoton jälkeen.

Tervetuloa pitämään näyttelysi meillä!