Galleria

Tiedotus kävijöillemme:

Oulun kaupungin antamien ohjeistusten mukaisesti suosittelemme maskin käyttöä kaikille yli 15 vuotiaille vierailijoillemme. Myös henkilökuntamme käyttää asiakastiloissa ollessaan asianmukaisia suojaimia.

* Tulethan asiakastiloihimme vain terveenä. Jos sinulla on vähäisintäkään flunssan oiretta, siirräthän vierailusi meillä ajankohtaan, jolloin olet taas terve.

* Käytäthän tiloihin tullessamme käsidesiä ja huolehdithan muutenkin huolellisesta käsihygieniasta.

* Huolehdithan turvaväleistä tiloissamme

Pidetään yhdessä huolta siitä, että pysymme terveinä. Kiitos,

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Galleria 5 on Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n ylläpitämä taidegalleria Oulun ydinkeskustassa. Galleria esittelee kattavasti korkeatasoista kuvataidetta, sen uusimpia virtauksia ja rohkeita avauksia. Galleria tarjoaa yleisölle 12-16 korkeatasoista näyttelyä vuodessa. 

Galleria 5 sijaitsee kulttuuritalo Valveen kupeessa kauniissa vanhassa korttelissa ja erilaisten kulttuuritoimijoiden keskittymässä. Samassa kiinteistössä gallerian kanssa toimii ARTo Taidelainaamo ja -myymälä. Pienempi ARTtila on Oulun Taiteilijaseura -63 ry:n jäsenten näyttelytila, jossa näyttely vaihtuu neljän viikon välein. 

Galleria 5 on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 12-18 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 12-16. Galleriaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Näytä suurempi kartta

 

Näin ostat taidetta Galleria 5:den myyntikokoelmasta

Toimitusehdot

Löysitkö kuvagalleriasta mieleisen teoksen? Voit lähettää galleriaan viestin lomakkeella, joka aukeaa teoksen kuvaa klikkaamalla. Galleriasta ollaan sinuun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit soittaa aukioloaikana puh. 044 054 5727. Meneillään olevien näyttelyiden teokset ovat katsottavissa myös Galleria 5:ssä osoitteessa Hallituskatu 5, Oulu.

Galleria varmistaa teoksen saatavuuden ja lähettää sinulle laskun. Teoksen myyntihintaan lisätään kuljetusmaksu, joka perustuu teoksen kokoon ja painoon. Maksun saatuaan Galleria 5 järjestää teoksen kuljetuksen kotiovellesi. Teos on asiakkaan vastuulla kuljetuksen ajan ja voit halutessasi vakuuttaa lähetyksen. Teoksia kuljetetaan vain Suomessa.

Teoksilla on 14 päivän palautusoikeus toimituksen vastaanottamisesta. Tällöin asiakas maksaa lähetys- ja palautuskulut. Galleria palauttaa asiakkaalle teoksen hinnan kuljetusmaksuja lukuun ottamatta, kun taiteilija on saanut teoksen takaisin ja todennut sen virheettömäksi. Palautusoikeus raukeaa, mikäli teos ei ole samassa kunnossa kuin asiakkaalle lähetettäessä.